Airco

Een werkende airco vermindert ongeval risico's met minimaal 40%!

Wij beschikken over geavanceerde airco serviceapparatuur voorzien van een geïntegreerd diagnose testprogramma. Hierdoor is het mogelijk binnen 10 minuten een aircotest te verrichten. Het apparaat stelt een diagnose vast van het volledige aircosysteem. Alle bevindingen worden zwart op wit vastgelegd in een meetrapport die u van ons meekrijgt.

Een werkende airco vermindert ongeval risico’s met minimaal 40%! Ziet u hoe belangrijk het is om te laten controleren of uw airco 100% functioneert?

We durven ons met recht DE Specialist in auto-airco te noemen van Den Bosch, Rosmalen en omstreken.ARS-Rosmalen is gespecialiseerd in het onderhoud en vullen van de airco van úw auto, zowel voor R134A als R1234YF. Hierbij maken wij gebruik van moderne, milieu vriendelijke apparatuur.

Een airconditioning wordt tegenwoordig niet meer beschouwd als luxe, U rekent erop! Dit betekent echter niet dat het gebruik van de airco altijd gegarandeerd is… sterker nog, zonder onderhoud van uw airconditioning zult u binnen de kortste keren geconfronteerd worden met een defect systeem. En dat is vaak als het u net niet uitkomt!

We hebben het hier niet alleen over privé auto’s maar ook de airco van bedrijfswagens.