Ruiten

Autoruit stuk? U bent bij ons op het juiste adres!

Iedere autoruitschade, ongeacht welke autoruit in model of merk auto, kunnen wij voor u repareren of vervangen. John is specialist sinds 1988 en is meegegroeid in de branche. Het eigen risico is afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen en zijn aangesloten bij de brancheverenigingen FOCWA en Glasgarant.

ARS werkt intensief samen met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland om autoruitschade vakkundig en kwalitatief te herstellen. ARS ziet haar dienstverlening als een verlengstuk van de verzekeraars. Door deze samenwerking worden sterreparaties volledig door uw verzekeraar vergoed (vanaf een WA-beperkt casco verzekering) en krijgt u een maximale korting op uw eigen risico bij een nieuwe voorruit.


ARS is lid van de FOCWA, vakgroep Autoruitschadeherstel. Het lidmaatschap houdt in dat ARS aan alle lidmaatschapseisen voldoet. Deze eisen liggen op hoog niveau en hebben onder andere betrekking op de vestigingslocatie, het serviceniveau, opleiding, gereedschappen en naleving van garantievoorwaarden en gedragsregels. Het lidmaatschap is tevens een bevestiging van de garantie op de door ARS geleverde kwaliteit.


Glasgarant is een initiatief van de Stichting Schadegarant. ARS is aangesloten bij deze vakgroep omdat veel verzekeraars zich hier ook bij hebben aangesloten en doordoor de schadeafhandeling nog efficiënter geregeld kan worden. De volgende verzekeraars zijn aangesloten bij Glasgarant:

ABN AMRO
Amlin Insurance SE
Ansvar Verzekeringsmaatschappij  NV
ASR Verzekeringen
Delta Lloyd 
De Zeeuwse verzekeringen
Europeesche Verzekering Maatschappij N.V.
Generali Verzekering Maatschappij N.V.
De Goudse Verzekeringen 
ING Insurance Services 
Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij N.V.
OHRA
Proteq Schadeverzekeringen N.V./ Zelf.nl
Reaal Verzekeringen
TVM Verzekeringen