Wat doen wij?


Wij kunnen ieder probleem met uw voorruit oplossen. Een sterretje is zo hersteld, maar indien nodig kunnen wij ook de volledige voorruit vervangen. Wanneer u voor de desbetreffende schade verzekerd bent, handelen wij de bijkomende kosten af met uw verzekeringsmaatschappij. Zo hoeft u zich daar niet mee bezig te houden.

Wij zien steeds vaker klanten die er voor kiezen om de achterruiten van hun auto te blinderen. Dit vaak vanwege veiligheid van kleine kinderen of eventuele spullen op de achterbank. Ook hiervoor kunt u terecht bij ARS. Omdat het blinderen van autoruiten de nodige handigheid en tijd vergt raden wij u aan om hier een dag voor uit te trekken. Zo kunnen wij secuur ons werk doen en dat ziet u terug in het resultaat.

Naast onze bovengenoemde diensten zijn wij ook dé specialist in omgeving s’-Hertogenbosch op het gebied van auto-airco’s. Wij adviseren onze klanten om één keer per jaar de airco te laten checken. Dit om eventuele toekomstige problemen te voorkomen.

Hoe doen we het?


Bij ARS is klantentevredenheid prioriteit nummer één. Wij doen er alles aan om de klant zich thuis te laten voelen en denken graag mee zonder daar de hoofdprijs voor te vragen. Ons doel is om een vaste-klanten bestand op te bouwen, die met een vertrouwd en veilig gevoel steeds weer bij ons terug komen. Wij richten ons op klanten in een omtrek van 20 km. rondom ’s-Hertogenbosch.

Op onze facebook pagina verloten wij regelmatig leuke prijzen onder onze volgers. Voor reviews van andere klanten kunt u terecht in ons gastenboek. Wij zijn erg trots op onze hoge waarderingen en staan altijd open voor de feedback die wij krijgen.

Onze medewerkers