Ruitschade, wie heeft het niet meegemaakt?
Het is ons allemaal wel eens overkomen: een kapotte vooruit. In moderne auto’s die vanaf de jaren 90 zijn gefabriceerd zit de vooruit bijna altijd gelijmd in de carrosserie. Dit zorgt ervoor dat de torsiestijfheid van de auto ten goede komt. Deze moderne techniek vraagt veel van de lijmverbinding.
Ook voor “oudere” auto’s (oldtimers) bent u bij ARS-Rosmalen op het juiste adres. Wij zullen uw auto met grote zorgvuldigheid behandelen, omdat wij al 25 jaar in het vak zitten is dit zeker aan ARS-Rosmalen toevertrouwd. Liefhebbers van oudere auto’s in de omgeving van Den Bosch kunnen dit beamen.
Vrijwel bijna altijd verzekerd voor ruitschade
Voor de meeste ruitschade bent u bijna altijd verzekerd. ARS-Rosmalen neemt alle financiële en administratieve zorgen uit handen en regelen dit met uw verzekeringsmaatschappij.

Niet verzekerd? Dat kan u duur komen te staan
Ongeveer 1 op de 4 personen heeft jaarlijks te maken met autoruitschade. Vaak wordt dit veroorzaakt door steenslag. Maar ook vandalisme en inbraak zorgen jaarlijks voor veel kapotte autoruiten. Ongeveer 6 miljoen automobilisten zijn standaard verzekerd tegen autoruitschade. Wie niet verzekerd is voor ruitschade kan met een flinke rekening opgezadeld worden. Het gemiddelde schadebedrag kan oplopen tot 250 euro. Maar wanneer er een barst in de ruit zodanig is dat de ruit vervangen moet worden, bent u nog duurder uit.

Kwaliteit
ARS-Rosmalen gebruikt alleen ruiten die zijn geproduceerd volgens de kwaliteitsnormen van de auto industrie en die van dezelfde leveranciers komen die ook de auto fabrikanten voorzien van ruiten. Dit betekent dat de ruit die wij monteren dezelfde hoge kwaliteit heeft als de oorspronkelijke ruit. Elke ruit wordt voorzien van een hechte en waterdichte lijmverbinding. ARS-Rosmalen werkt met een hoogwaardig origineel. Zo is uw auto optimaal beschermd.